Remedios Oldtimer tour tijdens familiereis Cuba

Rondreis Cuba met kinderen

Leer salsa dansen in het meest kleurrijke stadje van Cuba, tokkel door de groene binnenlanden en reis met een oldtimer door het land. Ontspanning? Aan de Caribische stranden. Droom jij maar alvast weg naar de rondreis door Cuba met kinderen. Dan zorgen wij dat je de toeristische hoogtepunten afwisselt met de bewaarde geheimen van Cuba: de ongerepte en minder bekende plekken. Onze Cuba reizen zijn individuele rondreizen die wij aan de hand van bouwstenen hebben samengesteld. We hebben de bouwstenen, korte reisprogramma’s van een aantal dagen, zo gecombineerd dat ze goed bij elkaar passen. Wil je een handig overzicht van onze rondreizen? Bekijk dan onze Cuba kaart. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij, Cuba-fans Maaike en Dayna, helpen je graag verder om je ideale rondreis door Cuba met kinderen samen te stellen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reisideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Cuba rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1 – Easy going Cuba

Reisschema: Havana - Viñales - Las Terrazas - Trinidad - Varadero
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: € 1295,- per volwassene
€ 895,- per kind (t/m 11 jaar)
Inclusief: Transfer in old-timer bij aankomst, paardrijden door tabaksvelden, bici-tour door Trinidad
Vervoer: Alle transfers onderweg
Vluchten: bij te boeken, vanaf € 750,- p.p.

Een Easy Going rondreis door Cuba met kinderen. De highlights van Cuba, gecombineerd met voldoende vrije tijd om zelf te bepalen wat je wil gaan zien en doen. Je start de gezinsreis door Cuba op de Cubaanse manier: in een old timer. Ontdek swingend Havana en verken de beroemde tabaksvelden van Viñales zoals de Cubanen zelf doen: op een paard. Karakteristiek Trinidad ontbreekt niet waarna je je reis afsluit aan de lange zandstranden van Varadero.

Voeg deze rondreis toe aan je Cuba reisplan!

Rondreis 2 – Self drive Cuba

Reisschema: Havana – Viñales – Playa Larga – Trinidad – Remedios – Varadero
Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
Reissom: € 825,- per volwassene
€ 605,- per kind (t/m 11 jaar)
Inclusief: oldtimer transfer bij aankomst, fietsen door Havana, paardrijden door tabaksvelden, snorkelen in de Varkensbaai, bici-tour door Trinidad en boottocht met snorkelen in Varadero
Autohuur: Bij te boeken, vanaf € 300,- p.p.
Vluchten: bij te boeken vanaf € 750,- p.p.
Aanvang: dagelijks

Tijdens de tweeweekse self drive door Cuba ervaar je de vrijheid van het rondrijden met een huurauto. Jij bepaalt wanneer je onderweg stopt en wij hebben alvast favoriete bouwstenen gecombineerd tot een afwisselende rondreis door Cuba met kinderen. Havana moet je gezien hebben, Viñales is de woonplaats van Cubaanse cowboys, Playa Larga staat bekend om het snorkelen in de Varkensbaai, Trinidad laat je het lokale leven kennen vanuit een bici, Remedios wordt gezien als het bewaarde geheim van Cuba en Varadero zorgt voor een tropische afsluiter.

Rondreis 3 – Riksja’s Family Choice

Reisschema: Havana - Viñales - Las Terrazas - Trinidad - Sancti Spíritus - Remedios - Cayo Santa Maria - Havana
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Reissom: € 1625,- per volwassene
€ 1215,- per kind (t/m 11 jaar)
Inclusief: Fietsen in Havana, paardrijden tussen tabaksvelden, tokkelen, bicitaxi-tour en koken
Vervoer: Transfer bij aankomst in een old timer, alle transfers
Vluchten: Bij te boeken, (vanaf € 750,- per persoon)

Een complete rondreis door Cuba van drie weken. Deze rondreis is geschikt voor gezinnen die volop de tijd hebben om Cuba te verkennen. En niet alleen de bekende, maar juist ook de onbekende highlights. Je wisselt swingend Havana af met de tabaksvelden bij Viñales. Combineer authentiek en kleurrijk Trinidad met het minder bekende Sancti Spíritus. Strand? Bij ongerept Cayo Santa Maria.

Rondreis 4 – Self drive Avontuurlijk Cuba

Reisschema: Havana – Viñales – Playa Larga – Trinidad – Camagüey – Santiago de Cuba – Baracoa – Playa Pesquero
Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
Reissom: € 1310,- per volwassene
Inclusief: fietsen in Havana, paardrijden door tabaksvelden, snorkelen in de Varkensbaai, bici-tour door Trinidad, salsa dansen in Santiago, avontuurlijke dagtour in Baracoa
Vervoer: Autohuur, vanaf € 510,- per persoon
Vluchten: bij te boeken vanaf € 750,- per persoon
Aanvang: enkel vertrek uit Amsterdam op woensdag

Oost west, Cuba best. Oké, je reist van west naar oost, maar je leert Cuba wel op haar best kennen. Enerzijds het bekende westen met koloniale parels, Havana en Trinidad, en de tabaksvelden van Viñales. Anderzijds het onbekende oosten. En daar houden we van, lekker eigenwijs naar plekken die niet veel toeristen bezoeken. Avontuurlijk is het wel. De wegen worden slechter en buigen net iets vaker. Je proeft de ongedwongen Caribische sfeer van afgelegen Baracoa en sluit met de billen in het zand af in Playa Pesquero.

1
van
4

 

Algemene informatie rondreis Cuba met kinderen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen (t/m 11 jaar), die reizen in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en/of andere periodes zijn op aanvraag.

Wat is inbegrepen?

– Alle overnachtingen inclusief ontbijt, een enkele lunch of diner wanneer aangegeven in beschrijving
– Transfers als omschreven
– Genoemde excursies
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in je rondreis Cuba met kinderen?

– De retourvlucht van Nederland naar Cuba. Deze regelen we uiteraard graag voor je
– Niet genoemde transfers
Autoverzekering (wanneer je een self-drive door Cuba maakt)
– Optionele excursies
– Visumkosten
– Reis- en annuleringsverzekering

Wil je je Cuba rondreis aanpassen?

Het is mogelijk om aanpassingen te maken aan je familierondreis door Cuba. Misschien wil je ergens langer blijven, een extra excursie erbij of een upgrade van je hotel of casa. Geef dit even aan wanneer je jouw reisplan invult, zodat je een aangepaste prijsopgave van ons ontvangt. Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je daarbij graag. Vragen? Je mag ons altijd een e-mail sturen.

 

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben jij al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat je een vrijblijvend voorstel van ons kunt ontvangen?

Nee, ik wil verder puzzelen