Cayos Playa Lasgaviotas Cuba

Vliegticketinformatie Cuba

Op deze pagina lees je de voorwaarden voor het boeken van vliegtickets Cuba bij Riksja Family Cuba. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Voorwaarden tickets Cuba

Bij het boeken van vluchten en dus ook voor je Cuba vliegticket, gelden een aantal heffingen. Alle onderstaande heffingen zijn opgenomen in de totaalprijs zoals vermeld op deze website. In onze offertes tref je tevens een uitsplitsing van dit totaaltarief aan. Belangrijk om te weten is dat de autoriteiten en/of luchtvaartmaatschappijen het recht behouden belastingen en heffingen alsnog aan te passen. De totaaltarieven op onze site geven de op het moment van publicatie bekende heffingen weer. Inbegrepen zijn:

Betaling Cuba vliegticket

De luchtvaartmaatschappijen verlangen van ons binnen een week een volledige betaling van je vliegticket. Nadat de vlucht is geboekt ontvang je per e-mail je vluchtfactuur. Deze kan alleen per bank of giro worden voldaan en dus niet per credit card. Bij sommige actie- of speciale tarieven geldt een strengere betalingstermijn van 24 tot 96 uur. De reisspecialist zal je hierover informeren. Voor het landgedeelte van je reis gelden andere betalingsvoorwaarden.

Online inchecken, stoelreservering en maaltijden

Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kun je inmiddels met je E-ticket online inchecken, een stoel reserveren en je instapkaart alvast uitprinten. Dit kan vanaf 30 uur tot uiterlijk 1 uur voor vertrek. Kijk hiervoor op de website van de desbetreffende maatschappij. Het aanvragen van een speciale maaltijd, zoals bijvoorbeeld vegetarisch, kan in de meeste gevallen ook tijdens het online inchecken. Als dit niet mogelijk is, kan de reisspecialist dit ook voor je regelen.

Vluchttijden en herbevestigen

De exacte vluchttijden staan op je E-ticket vermeld en kunnen afwijken van eerder opgegeven tijden in het reisschema. De luchtvaartmaatschappijen behouden het recht om de vluchttijden en –schema’s zonder opgaaf van reden te wijzigen. Het is daarom belangrijk dat je voor vertrek zelf controleert of de vertrektijden nog overeenkomen. Dit doe je op de website CheckMyTrip. Dit geldt uiteraard ook voor de terugreis. Wanneer je online incheckt kun je direct zien wat de juiste vluchttijden zijn. In een enkel geval dien je 72 uur voor vertrek je terugvlucht te herbevestigen bij de luchtvaartmaatschappij. Doorgaans bel je ter plaatse met de lokale reserveringsafdeling van de luchtvaartmaatschappij en krijg je een bevestiging door. De verantwoordelijkheid tot herbevestigen ligt bij de reiziger. Wanneer je online kunt inchecken is het niet noodzakelijk om telefonisch te herbevestigen.

Bagage

Per persoon mag je 1 stuk bagage van 20 kg inchecken en 1 stuk handbagage meenemen met een maximale afmeting van 50x40x25 cm en niet zwaarder dan 7 kg. De regels kunnen per maatschappij verschillen. Kijk hiervoor op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Administratiekosten bij ticket aanpassingen

Persoonsgegevens

Riksja Family Cuba houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Echter, als gevolg van internationale wetgeving zijn luchtvaartmaatschappijen verplicht lokale autoriteiten toegang te geven tot passagiersgegevens. Klik hier voor een overzicht van de reisvoorwaarden die Riksja Travel hanteert.