Vliegtickets Cuba nodig?

Heb je bepaalde wensen voor de vlucht die je naar Cuba en weer terug brengt? Misschien wil je wel vanuit Amsterdam vliegen, of juist Düsseldorf of Brussel. Het kan ook zijn dat je een bepaalde voorkeur hebt voor een luchtvaartmaatschappij, het aantal keer overstappen of dat je enige wens is: vluchten die het beste aansluiten bij mijn vakantie op Cuba. Deel je wensen en laat verder de vliegtickets Cuba over aan ons als je een rondreis of Cuba bouwstenen boekt.

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

Bij Riksja Family Cuba stellen we niet alleen je rondreis samen, we zoeken daar ook passende vliegtickets bij. Wat de voordelen zijn als je je Cuba vliegtickets via ons boekt?

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Wil je nog even overleggen met het gezin of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we de vlucht(en) een aantal dagen voor je in optie. Kosteloos en vrijblijvend. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Wil je dat wij op zoek gaan naar passende vliegtickets voor je Cuba vakantie? Geef dit dan aan op het aanvraagformulier en dan gaan wij ermee aan de slag. In het reisvoorstel vind je dan ook het vluchtvoorstel.

Binnenlandse vluchten Cuba

In samenwerking met onze lokale partner boeken we ook binnenlandse vluchten voor je. De volgende binnenlandse vluchten op Cuba bieden we aan: Havana – Cayo Largo en Cayo Largo – Havana. Op Cuba is reizen per huurauto of transfers namelijk erg goed te doen en zo hebben wij ook onze rondreizen samengesteld.

Zelf je vliegticket Cuba zoeken en boeken?

Natuurlijk kan je ook zelf je Cuba vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op het aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Family Cuba, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vluchten en reiswensen.

Dit kosten vliegtickets Cuba:

Laagseizoen vanaf €699,- p.p. Economy Route Amsterdam - Havana
Hoogseizoen vanaf €1064,- p.p. Economy Overstap geen
Laagseizoen vanaf €600,- p.p. Economy Route Amsterdam - Havana
Hoogseizoen vanaf €986,- p.p. Economy Overstap Parijs
Laagseizoen vanaf €669,- p.p. Economy Route Amsterdam - Varadero / Holguin*
Hoogseizoen vanaf €1069,- p.p. Economy Overstap geen
Laagseizoen vanaf €620,- p.p. Economy Route Amsterdam - Havana
Hoogseizoen vanaf €1080,- p.p. Economy Overstap Madrid

* Combinatieticket Varadero-Holguin ook mogelijk, prijs op aanvraag

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat je Mijn Reisplan hebt aangemaakt, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief. De totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten, vluchtverzekering en service fee (zie ook vliegticketinformatie Cuba). Op vluchten van TUI fly is de vliegticketgarantie niet van toepassing.

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), hebben wij vaak de laagst mogelijke vluchtprijzen voor touroperator-tarieven met KLM en Air France vertrekkend vanaf Amsterdam. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Cuba vliegticket.

Vliegen met KLM

Wij werken en vliegen graag met KLM en wel hierom: bij KLM begint je Cuba vakantie aan boord. Of je nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt. Je krijgt de beste persoonlijke service zonder dat je daarvoor hoeft bij te betalen. Een praatje met de kinderen zorgt voor een leuke afleiding tijdens de vlucht en kan ook nog eens in het Nederlands.

Met welk type vliegtuig je ook vliegt, je kunt rekenen op een ruime en comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier, van elke leeftijd.

Wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt de luchtvaartmaatschappij niet alleen voor jou en je medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld. Samen met het Wereld Natuurfonds Nederland loopt KLM voorop in het streven naar minder CO2-uitstoot. Wil je zelf nog iets extra’s doen? Dan kun je je vlucht compenseren door milieuprojecten over de hele wereld te sponsoren. Kortom, vliegen met KLM is gemakkelijk, ontspannen én met oog voor klimaat en natuur.