Over Riksja Family Cuba

Cuba reizen specialist

Ons kantoor hangt vol reisfoto’s en -souvenirs. Aan het plafond wapperen vlaggetjes uit Nepal en er hangt een heuse hangmat. Reizen zit in ons bloed. Niet alleen praten we met onze reizigers over het reizen, maar ook met elkaar. We reizen namelijk graag. En het liefst met onze gezinnen, zodat we onze kinderen de wereld kunnen laten zien. En zij ons de wereld kunnen laten zien. Want dat is minstens zo leuk. Wij als Riksja Family bieden dan ook díe manier van reizen aan die we zelf het leukst vinden. Duurzaam, kleinschalig en met oog voor mens & natuur, waarbij je met de excursies die je maakt het land nóg wat beter leert kennen. Wanneer je ons vertelt hoe jij graag reist, maken we samen, met onze bouwstenen, een mooie reis die bij jou past.

Riksja Family Cuba is onderdeel van Riksja Family; een kindvriendelijke reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op ons kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen, allemaal met een passie voor reizen. Volgens ons kun je op een leuke manier ver op reis met je kinderen. Met onze bouwstenen stel je zelf je reis samen. Wil je niet teveel puzzelen? Bekijk dan onze rondreizen: een combinatie van bouwstenen die volgens ons goed bij elkaar past. Zit jouw reis er niet tussen? Dan gaan we samen aan de slag om jullie ideale reis samen te stellen. Een reis waarbij je rekening houdt met jullie ideale reistempo en waarbij je het land en de bevolking echt leert kennen. En we garanderen je dat je thuiskomt met een verhaal; een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Want ook dat maakt reizen zo bijzonder: de ontmoetingen maakt dat je een reis maakt die je dichterbij brengt. Uiteraard zijn we aangesloten bij SGR, ANVR en bij het Calamiteitenfonds.

Onze partner ter plaatse

In Cuba werken we samen met twee partners. Zij ondersteunen je ter plaatse en verlenen service. Zij regelen je hele reis ter plaatse.

Wij selecteren al onze partners met zorg. We vinden namelijk dezelfde dingen belangrijk: vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. En daarom regelen we samen reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór, maar ook tijdens je Cuba-reis in goede handen bent. Want dat geeft ons en jullie een fijn gevoel.

Reizen met Riksja Travel

Riksja Family is onderdeel van Riksja Travel. Wij zijn vernoemd naar een eenvoudig vervoersmiddel en wij zijn hardwerkende berijders. Riksjarijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoersmiddel, waarmee je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen, met hart voor de wereld. Zo worden alle reizen die bij ons geboekt worden 100% CO2 gecompenseerd en draag je positief bij aan de lokale economie door de slaapplekken en activiteiten die we voor je inplannen. Bij onze reizen staat de mens centraal. Deze manier van reizen is mogelijk op alle onze bestemmingen. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze overkoepelende website Riksja Travel.